Laatste vachtviltworkshops + extra Sintworkshop zitvachtjes vilten

Komende vrijdag is de laatste grote vachtviltworkshop van dit jaar. Helemaal volgeboekt.

De enige mogelijkheid die je nog hebt om te komen vilten is de extra Sinterklaasworkshop zitvachtjes vilten op zaterdag 3 december tussen 15-18 uur. Voor €18 vilt je een vachtje voor op een stoel of in het veld, voor je moeder, zoon, vriend of zus, of wie dan ook. Je bent er een goed half uur mee zoet, en het is vrije inloop. Maar het is wel fijn als ik enig idee heb hoeveel mensen er komen, zodat ik spullen klaar kan zetten. Dus stuur even een mailtje: grebbeveld@gmail.com.

2016-vachtvilten-20160916_150714

Veel vachtviltworkshops
Het was weer een mooi vachtviltnajaar. Er blijken nog steeds mensen te zijn die het fenomeen vachtvilten niet kennen. Die naar de vilten achterkant kijken en zich afvragen hoe dat nou kan, dat daar geen huid zit. En vervolgens blijken er ook nog genoeg mensen te zijn die graag zo’n vachtje zelf willen maken. Grote vachten, tijdens een workshop van een hele dag, of een kortere workshop om een zitvachtje te maken als groepsuitje.

Hieronder de prachtige resultaten van de workshops van de afgelopen maanden. Wil je meer zien, kijk dan op de fotopagina vachtviltworkshops 2016.