Kerstfeest nieuwe stijl: Kerstavond en 2e Kerstdag 2015!

We gaan de Levende Kerststal dit jaar net iets anders aanpakken.

Kerstavond: Kerstfeest in de Stal

Op Kerstavond (donderdag 24 december) willen we Kerstfeest in de Stal vieren. De os, ezel en kameel zijn er al bij, en we hopen ook een Jozef, Maria en kindje present te hebben. Met een kerstspel, verhalen, en veel samen kerstliedjes zingen. Voor iedereen die niet zo snel een kerk in stapt, maar het toch een beetje kaal vindt om op Kerstavond op de bank te zitten.

Noteer dus alvast in je agenda! Heb je ideeën voor dit kerstfeest of wil je helpen organiseren, laat het me weten: grebbeveld@gmail.com.

2013-12Kerst-19

Tweede Kerstdag: Levende Kerststal

Onze traditionele Levende Kerststal houden we dan op Tweede Kerstdag: zaterdag 26 december. We deden het voorheen de zondag vóór kerst, maar die ligt er nu wel erg ver voor. Bovendien is Tweede Kerstdag echt zo’n dag dat mensen er even uit willen. En wat is dan leuker dan een tripje naar de Levende Kerststal? We hebben gelukkig genoeg vrijwilligers die er graag een stukje van hun kerstdag voor opofferen.

2012-12Kerst-17

Baby’s gezocht als Kerstkindje!

We zoeken dus weer baby’s die kindje Jezus willen spelen. Ben je of ken je jonge ouders met een kindje dat rond kerst 3-6 maanden oud is? En lijkt het je leuk om een uurtje in de kerststal te zitten? Als vader en moeder mag je erbij als Jozef en Maria, maar dat hoeft niet. Broers en zussen mogen als engeltje of herdertje ook in de stal. Meld je dan bij grebbeveld@gmail.com, dan leg ik je graag uit hoe het werkt, wat we van je verwachten en wat jij van ons kunt verwachten.

2012-12Kerst-13