Hoe zit het met onze locatie?

We vertelden al eerder: eind dit jaar moeten we onze locatie op de Haarweg toch uiteindelijk echt verlaten. De nieuwe eigenaren gaan er een woning (workshopstal) en appartementen (de twee andere stallen) in maken., Ooit dachten we er een jaar, misschien twee jaar te zitten, maar het zijn er 5,5 geworden. Dus we klagen niet, we hebben er een mooie tijd gehad en ons bedrijf kunnen opbouwen. Via een antikraakconstructie, met dank aan het Bouwfonds.

Ook al eerder vertelden we dat we plannen hebben voor een Schapenboerderij op de Eng (locatie Dolderstraat 88, waar nu nog de korfbalvereniging zit). Die plannen lopen nog steeds, maar het gaat allemaal niet erg snel. We moeten nog adviezen van een aantal commissies en voorlopige goedkeuring van het Wageningse college van B&W krijgen, voordat we überhaupt een bestemmingsplanwijzigingsprocedure kunnen opstarten. En dan moeten we kijken of de korfbalvereniging het aan ons wil verkopen, tegen welke prijs dat zou zijn, en of wij dat kunnen financieren. Kortom, nog wal hobbels te nemen, om het voorzichtig uit te drukken. En dat gaat dus ook nog wel even duren.

In de tussentijd moeten we dus wel ergens terecht. We hebben een aantal serieuze (en interessante) opties lopen, en krijgen daar in september uitsluitsel over. We houden jullie op de hoogte!

We zullen de Haarweg wel gaan missen!