Groene Zorg bij Grebbeveld: cliënten gezocht!

Sinds kort is Grebbeveld ook een beetje een zorgboerderij. Het bedrijfje Groene Zorg van Ariëtte Zuidhof werkt al een paar jaar als dagbesteding met cliënten in diverse pluktuinen. Ze zochten een plek waar ze ook een binnenruimte kunnen gebruiken (om te schuilen, op te warmen en koffie te drinken) en vonden die bij ons, sinds begin dit jaar. Ze leggen nu een moestuin aan naast de boerderij, en hebben nog ruimte voor nieuwe cliënten!

2015-04voorjaar-40
Ariëtte en Laura

Wij zijn Ariëtte Zuidhof en Laura Bosschieter van Groene Zorg Wageningen. We werken kleinschalig met cliënten in een tuin als dagbesteding. Mensen met een burn-out, een psychische ziekte, lichamelijke handicap of oudere mensen die nog een beetje bezig willen blijven, kunnen bij ons in de tuin werken. Dit kan op hun eigen tempo en onder deskundige begeleiding en zorg. Ook kinderen en jongeren met een beperking zijn van harte welkom. Wij kunnen helpen om de juiste route of indicatie uit te zoeken voor de betaling.

Afgelopen winter zijn we verhuisd naar de boerderij van de schaapskudde van Grebbeveld. We maken hier een gemengde bloemen- en groententuin. Met slecht weer kunnen we ook binnen met vilt werken, tekenen, vogelhuisjes bouwen, etc.

We zijn per direct op zoek naar nieuwe cliënten. Dus houd jij van in de tuin werken of ken je mogelijke belangstellenden, neem dan vrijblijvend contact met ons op:  tel. 06-34083558, laura.bosschieter@hotmail.nl. Of kijk op de website van Groene Zorg Wageningen voor meer informatie.