Grebbewinkel tot Kerst elke zaterdagochtend open!

Vandaag moest ik twee keer op en neer rijden naar Veenendaal om het vlees van 42 lammeren op te halen. Al mijn vriezers zitten bomvol! Help me asjeblieft ze leger te maken! En grijp je laatste kans om je oude Grebbebonnen op te maken. Komende weken is de Grebbewinkel dan ook elke zaterdagochtend open van half 10 tot half 12. En je kunt altijd een afspraak maken (ik ben vaak op woensdag en vrijdag aanwezig, bel even 06-40349079).

Er zijn natuurlijk de pakketten (2,5 kg met boutschijven, schouderschijven, koteletten, nek en gehakt). Maar er is veel meer:

  • hele bouten
  • hele schouders
  • rollades van uitgebeende schouder
  • ik heb een paar hele racks (wees er snel bij! het zijn er maar 4)
  • 3-ribsrackjes
  • dunne worstjes (in schapendarm)
  • lamburgers
  • barbecueworstjes (wat dikker, kunnen ook heel goed in de pan)
  • poulet
  • de lekkerste shoarma die je ooit geproefd hebt (van lamsbout, niet te vergelijken met de varkensshoarma uit de supermarkt; en oké, ook een stuk duurder)

En dan zijn er natuurlijk nog de blikken Grebbestoof en Grebbegoulash.

20131007_121848