Grebbewinkel open 1e zaterdag van de maand

Jullie vriezers zijn misschien al wel leeg, wat lamsvlees betreft. Maar die van mij nog niet helemaal. Daarom open ik de winkel voorlopig elke 1e zaterdag van de maand. Ik heb nog behoorlijk wat racks, een aantal rollades en een serie pakketten, maar zonder gehakt. Er is nog rookworst (diepgevroren) en droge worst. En uiteraard zijn er nog blikken genoeg (houdbaar tot najaar 2015). Dus zaterdag 1 februari en zaterdag 1 maart zijn jullie van harte welkom op Haarweg 12. Kun je die dagen niet, bel me dan gerust om een afspraak te maken voor een ander moment: 06-40349079. Ik ben vaak op de Haarweg de komende tijd, ook regelmatig ’s avonds.

Als je zeker wilt zijn van iets, bestel het dan even via het bestelformulier, dan houd ik het voor je apart. Maar je kunt ook op de bonnefooi komen en kijken wat er is.

grebbewinkel

NB: tijdens winkelopeningstijden is de lammerstal helaas niet open. Als je lammetjes wilt kijken (aaien, knuffelen, knutselen), kom dan naar de lammetjesdag op zondag 2 maart. De mensen die op stal met de schapen en lammeren bezig zijn, zijn daar heel druk mee, en bezoekers toelaten is te onrustig voor hen en voor de hoogdrachtige ooien.