Grebbewinkel beperkt open; op afspraak kan altijd!

We gaan een weekendje naar Texel, dus zaterdag 17 juni is de Grebbewinkel dicht. Wel ben ik vrijdag tot een uur of 1 op de Haarweg, dus als je graag vlees wilt voor op de barbecue (koteletjes, boutschijven, worstjes of lamburgers), kom dan vrijdag even langs. Bel me voor de zekerheid even: 06-40349079.

Zomervakantie zaterdagen gesloten

Op de zaterdagen 24 juni en 2 juli zijn we nog open van 10-12u. In de zomervakantie zijn we de zaterdagochtenden dicht. Niet dat we de hele tijd weg zijn, maar wel veel weekenden. Maar zoals je weet, kun je altijd een afspraak maken. Tussen 7 en 25 juli ben ik er echt niet, maar daarbuitenom lukt het altijd wel om een tijdstip te vinden dat we allebei kunnen. Op dinsdag en donderdag werk ik in de buurt, en op vrijdag ben ik vaak ter plekke aan het vilten.