Fijne feestdagen en een heel mooi 2020!

 

Zoals jullie misschien al wel dachten, organiseren we geen Levende Kerststal dit jaar. We hebben er altijd verschrikkelijk veel werk aan, al weken van tevoren (versieren, publiciteit, erf opruimen, inrichten, en vooral ook baby’s regelen), en de kosten zijn ook relatief hoog (inhuur kameel, os en ezel, inkoop glühwein en chocolademelk).

Vorig jaar liep er van alles mis met de baby’s, wat mij enorm veel stress en slapeloze nachten kostte. Vervolgens kwamen er maar relatief weinig mensen, dus kwamen we maar net uit de kosten. Conclusie was dat dat niet opwoog tegen alle stress en moeite. En de conclusie is vooral ook dat er eind december al te veel te doen is voor mensen.

Anderzijds is het wel altijd een heel sfeervolle dag, en supergezellig. Dus dat zullen we wel missen. Maar ik moet zeggen dat we sinds jaren niet zo’n relaxte aanloop naar Kerst hebben gehad… 🙂

Als je met Kerst onze schapen toch nog graag wilt ontmoeten: wij leveren een klein koppeltje schapen voor Kerst in het Park, een sfeervol evenement op Kerstavond in het Torckpark in Wageningen, van 18.30-21 uur.

De Lammetjesdag daarentegen gaat zeker wel door! Het wordt zaterdag 7 of 14 maart, maar daarover horen jullie uiteraard spoedig meer!