Engelen vilten november-december 2014

Nog ruim voor de Kerst geeft Marleen weer een paar van die leuke workshops engelen vilten. Iedereen kan het, en de engelen worden altijd mooi!

AANMELDFORMULIER

Met lontwol en lapjes wolvlies maak je een engel van ongeveer 40 cm hoog. Je versiert de engel nog met kraaltjes en lintjes. Het is ook mogelijk om in plaats van één grote engel twee of drie kleintjes te maken.

engel1 engel2 engel3 engel5

De techniek is het zogenaamde droogvilten of naaldvilten (dus heel anders dan het natvilten dat we bij de vachten gebruiken; je wordt dan ook niet vies of nat bij deze techniek). Je gebruikt lontwol of lapjes naaldvlies, en door er een heleboel keer in te prikken met een naald met weerhaakjes gaat het stevig aan elkaar zitten. Omdat je met een hele scherpe naald werkt, is het minder geschikt voor kleine kinderen. We denken dat het vanaf een jaar of 8 wel kan, maar misschien kun je van je eigen kind wel inschatten of hij of zij het zou kunnen.

engel4 engel6

Tijden:
woensdagmiddag 26 november van half 2 tot 4
zondagavond 30 november van half 8 tot 10
woensdagmiddag 2 december van half 2 tot 4
woensdagmiddag 10 december van half 2 tot 4
donderdagavond 11 december van half 8 tot 10

 

Locatie: Haarweg 12, Wageningen (trek warme kleren aan)
Kosten: volwassenen €20, kinderen €10 (inclusief alle materialen en koffie/thee)
Je kunt uiteraard betalen met je Grebbebonnen.
Er is plek voor minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers. Wil je met een groepje zelf een workshop, dan kan dat ook. Neem dan contact op met Marleen Brummelman, 06-24721392

Ga naar formulier; geef ajb alle data op die je kunt, dan kijken we welke workshop voldoende deelnemers heeft om door te gaan.