Engelen vilten, woe 12 en do 13 december

Vilt is een veelzijdig basismateriaal! In het kader van ‘creatief met vilt’ willen we ons dan ook niet beperken tot het vachtvilten (daar gaan we in het nieuwe jaar overigens wel weer mee verder hoor). Marleen heeft al een paar workshops engelen vilten gegeven, en de resultaten zijn zo mooi, dat willen onze Grebbesupporters misschien ook wel! Weer een mooie bestemming voor je Grebbebonnen. En een hele bijzondere decoratie voor in je eigen kerstboom, of als cadeau voor die van iemand anders.

We organiseren twee workshops: woensdagmiddag 12 december (van 2 tot 5) en donderdagavond 13 december (van half 8 tot 10 uur, half 11). Het is geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 8, schatten we in, omdat je werkt met een scherpe viltnaald. De techniek is naaldvilten of ook wel droogvilten, en je wordt dus niet nat en vies, maar blijft lekker schoon en droog.

Op de pagina engelen vilten kun je meer voorbeelden zien, meer details lezen over tijd, kosten en locatie, en je aanmelden voor deze workshop. Tot dan dan!

engel7