Bijzonder vlees bestellen? Doe het snel!

Afgelopen week zijn er weer 17 ramlammeren geslacht. Maandag of dinsdag moeten we doorgeven hoe we deze verwerkt willen hebben. Op verzoek van de (boerderij)winkels waar we aan leveren (Hoge Born, Boerderij van Steenbergen en De Gieterij) vooral heel veel pakjes gehakt van 250 gram, en verder natuurlijk gewoon koteletten, boutschijven, nekschijven, schouderschijven, lamburgers en worstjes. Maar het weekendrestaurant op Quadenoord Bohiem (heel leuk overigens, 5-gangenoutdoordiner met overnachting in tipi en ontbijt) wil graag juist bouten, schouders en dit keer ook rumpsteaks. Soms zijn er ook klanten die gewoon een heel of half lam willen, om zelf uit te benen.

Wil je ook een speciaal deel of een heel of half lam? Geef dit dan uiterlijk dinsdag 13 juli om 12 uur door op grebbeveld@gmail.com.