Baby’s gezocht voor Kerstfeest in de Stal op Kerstavond en Levende Kerststal 2e Kerstdag 2015

We organiseren dit jaar twee soorten kerstactiviteiten: een Kerstfeest in de Stal op Kerstavond (donderdag 24 december) en Levende Kerststal op Tweede Kerstdag (zaterdag 26 december). Bij allebei de activiteiten zoeken we echte baby’s (tussen de echte os, ezel, kameel en schapen), al dan niet met vader en moeder als Jozef en Maria erbij. In overleg met een verloskundige houden we een leeftijd aan van tussen de 3 en 6 maanden, dus niet meer zo heel kwetsbaar, maar nog niet al te beweeglijk. Dat zijn dus kindjes die globaal tussen half juni en half september geboren zijn.

Kerstfeest in de Stal Kerstavond

Voor het kerstfeest op kerstavond (19.30u) zoeken we een stel met baby die mee willen spelen in het kerstverhaal en daarna de rest van de viering in de stal wil zitten. Wij hebben kleding. Lijkt het je leuk of heb je nog vragen, stuur me dan een mailtje of bel me (Marjel): grebbeveld@gmail.com, 06-40349079.

2014-12Kerst-12

Levende Kerststal Tweede Kerstdag

De Levende Kerststal op Tweede Kerstdag duurt van 11 tot 15 uur. Zoals elk jaar willen we ook daar graag echte baby’s in (tussen de echte os, ezel, kameel en schapen), al dan niet met vader en moeder als Jozef en Maria erbij.

2013-12Kerst-21We zoeken voor elk uur een baby. Heb je een kindje van die leeftijd, of ken je mensen met een baby in je omgeving van wie je denkt dat ze het leuk zouden vinden, laat het me dan weten: grebbeveld@gmail.com, of bel me op 06-40349079.

Oudere broers en zusjes kunnen als engeltje of herdertje mee de stal in; wij leveren de kleding. Een uur lijkt best lang, maar de ervaring leert inmiddels dat het voorbij vliegt en heel gezellig is. Onze kinderen en hun vrienden komen langs als herders, koningen en engelen voor een praatje, en kunnen altijd drinken en wafels halen.

En je hebt natuurlijk een prachtig plaatje dat je als kerstkaart kunt gebruiken!