Baby’s, vertellers en zangers gezocht voor Levende Kerststal 2013

Na het grote succes van de Levende Kerststal vorig jaar (zie fotopagina), gaan we dat dit jaar weer doen. En wel op zondag 22 december, van 12 tot 6. De os, ezel en kameel zijn al gehuurd, schapen hebben we ook genoeg, nu de rest van de figuranten nog. Onze kinderen en hun vrienden kunnen herders en koningen leveren, maar het zou natuurlijk mooi zijn als we dit jaar de hele tijd een echte baby in de stal kunnen laten zien (vorig jaar was dat ongeveer de helft van de tijd).
dsc07968

Dus: wie heeft of kent er een baby die eind december tussen de 3 en de 6 maanden oud is (niet meer zo kwetsbaar als een pasgeborene, maar nog niet al te beweeglijk) die een uur kan figureren als het kerstkindje? Uiteraard zijn moeder en/of vader van harte welkom als Jozef en Maria, maar dat hoeft niet. Ook kunnen oudere broertjes en zusjes als engeltje of herdertje (evt. een deel van de tijd) erbij in de stal. Het levert je prachtige foto’s op om als kerstkaart te versturen. Bovendien is het heel gezellig. Van 12 tot 6 hebben we dus 6 baby’s nodig (of minder als ouders inschatten dat hun kindje wel 2x een uurtje kan).

levende-kerststal-maartenkoldenhof-2

Wat ook heel leuk was vorig jaar, waren de kerstverhalenvertellers en de kerstkoren. De acapellagroep waar ik in zing, Dames&Heren, komt in elk geval de helft van de middag kerstliedjes zingen. Maar verhalenvertellers kunnen we nog gebruiken, en een koortje voor de andere helft van de middag.
dsc08045

Lijkt het je leuk? Meld je dan bij me aan via grebbeveld@gmail.com, of bel me (ook als je meer wilt weten) op 06-40349079 (Marjel Neefjes). Wil je dit bericht misschien doorsturen naar jonge ouders, verhalenvertellers of koortjes van wie je denkt dat ze het leuk zullen vinden?

Ook als je op een andere manier wilt helpen (chocolademelk schenken, knutselen met kinderen), kun je je bij me melden. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon als bezoeker langskomen op 22 december! Grebbesupporters mogen uiteraard weer met hun gezin voor een Grebbebon naar binnen.