Baby’s gezocht voor Levende Kerststal (24 dec 2016)

We organiseren weer een Levende Kerststal! Deze is op zaterdag 24 december (Kerstavond) van 17-21 uur. Daarvoor zoeken we echte baby’s (tussen de echte os, ezel, kameel en schapen), al dan niet met vader en moeder als Jozef en Maria erbij. In overleg met een verloskundige houden we een leeftijd aan van tussen de 3 en 6 maanden, dus niet meer zo heel kwetsbaar, maar nog niet al te beweeglijk. Dat zijn dus kindjes die globaal tussen half juni en half september geboren zijn.

2014-12Kerst-12

2013-12Kerst-21We zoeken voor elk uur een baby. Heb je een kindje van die leeftijd, of ken je mensen met een baby in je omgeving van wie je denkt dat ze het leuk zouden vinden, laat het me dan weten: grebbeveld@gmail.com, of bel me op 06-40349079.

Oudere broers en zussen kunnen als engeltje of herdertje mee de stal in; wij leveren de kleding. Een uur lijkt best lang, maar de ervaring leert inmiddels dat het voorbij vliegt en heel gezellig is. Onze kinderen en hun vrienden komen langs als herders, koningen en engelen voor een praatje, en kunnen altijd drinken en wafels halen.

En je hebt natuurlijk een prachtig plaatje dat je als kerstkaart kunt gebruiken!