Baby’s gevonden voor Levende Kerststal

Het persbericht ‘Baby’s gezocht voor Levende Kerststal’ dat we laatst verzonden, heeft veel publiciteit opgeleverd. Mensen hoorden het bericht op Radio 10Gold, Radio Gelderland belde me erover live in de uitzending, het stond in de plaatselijke kranten en een cabaretier die in de Wageningse Junushoff optrad en altijd opent met plaatselijk nieuws, had het erover.

Resultaat: we hebben inmiddels zes baby’s, voor elk uur één. Als mensen zich nu nog aanmelden, komen ze op een reservelijst (voor als er baby’s of hun ouders ziek zijn).

131222-levendekerststal-bosse17

Dat betekent dat we de hele Levende Kerststal, zondag 21 december van 11 tot 17 uur, een echte baby in de kribbe hebben liggen. En dat is extra mooi voor de sfeer. Nou lukt dat altijd wel met die sfeer, is onze ervaring na twee jaar Levende Kerststal. Schapen, os, ezel en kameel, overal lichtjes, live kerstmuziek, vertellers, glühwein, warme chocolademelk, warme wafels, kampvuurtje, kerstknutsels, het wordt weer een fantastisch feestje.

Voor een voorproefje kun je kijken op het fotoverslag van vorig jaar, waarin ook nog twee filmpjes, van het Jeugdjournaal (vorig jaar was de Jeugdjournaalbus er) en TV Gelderland.