1 voorjaarsmarkt gehad, nog 2 te gaan: 2e Paasdag en zo 3 april

De Paasmarkt van het Binnenveld is weer geweest afgelopen zaterdag, en ik heb heel wat potten stoof en goulash en droge worstjes verkocht. Ook gingen er aardig wat stoelvachtjes over de kraam en natuurlijk weer een heleboel van die leuke vilten schaapjes en lammetjes. Dus ondanks het feit dat het niet erg druk was, heb ik toch een aardige omzet gedraaid (sorry, op de foto sta ik net achter de klanten).

Tweede Paasdag zijn we te vinden op de Lammetjesdag in Rheden, op de prachtige Veluwezoom, een groots evenement in een prachtig gebied, waar bij een beetje weer duizenden bezoekers naar de lammetjes komen kijken. Daar verwacht ik weer ladingen vilten schaapjes en lammetjes te verkopen, en hopelijk ook potten en worstjes en vachten natuurlijk. Als je onze Lammetjesdag gemist hebt en op 2e Paasdag toch een uitje wilt maken, kom dan gerust even kijken.

Op zondag 3 april van 12-17u zijn we te vinden op de Duurzame Lentemarkt in Wageningen (tijdens de koopzondag), op en rond de Markt. Een must voor al die duurzame Wageningers onder de lezers van deze nieuwsbrief! Tot ziens dus!

Op Facebook kun je zien wat er nog meer te doen is tijdens dat duurzame lenteweekend!